MEDIA POTENTIA OY

Julkaisut

Kustannus- ja julkaisutoimintaa vuodesta 2008

OMAKOTI

Omakotiasumisen erikoislehti – lähes miljoonaan suomalaiseen talouteen!

A&K Omakoti on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä remontoimisen, asumisen, sisustamisen ja rakentamisen erikoislehti, jota jaetaan pientalotalouksiin eri puolilla Suomea yli 30 aluepainoksen voimin.

Tuomme lukijoidemme saataville runsaasti vinkkejä ja ideoita mukavaan ja toimivaan asumiseen. Lehti sisältääkin informatiivisia ja innostavia artikkeleita sekä ajankohtais- ja tuoteuutisia, joissa on huomioitu juuri omakotitaloissa asuvien lukijoiden tarpeet ja kiinnostuksen kohteet.

OMAMÖKKI

Viihdettä ja asiaa mökkeilystä ja lomailusta ympäri Suomen!

Omamökki on vapaa-ajan asumisen ABC! Aihealueina mökkeilyn, lomailun ja vapaa-ajan lisäksi mm. rakentaminen ja remontointi, kunnalliset ja lähipalvelut, kierrätys ja energia sekä piha ja lisärakennukset. Lehdestä löydät paljon hyödyllisiä artikkeleita esim. mökin ylläpitoon liittyen. 

Lehti ilmestyy alueellisina painoksina. 

YRITYSFORUM

YritysForum – täyttä asiaa yrittämisestä!

YritysForum tarjoaa yrittämiseen ja eri alojen liiketoimintaan liittyvää hyödyllistä ja käytännönläheistä tietoa. Lehden mielenkiintoiset artikkelit tavoittavat niin pk- kuin suuryritysten toimijat. Esittelemme myös kattavasti yrityksiä eri toimialoilta. Vuonna 2020 lehden painopiste muuttui alueellisesta valtakunnalliseksi. Suuri panostus on ollut messunäkyvyydellä.

KIINTEISTÖRATKAISUT

Kiinteistöratkaisut – Kiinteistöjen problematiikka yksissä kansissa! 

Kiinteistöratkaisut-lehti on laadukas vuosijulkaisu, joka käsittelee kiinteistöalaa laajalla otteella, putkiremonteista hissihuoltoon ja isännöinnistä putkiremontteihin. 

Lehti sisältää runsaasti alan toimijoiden kattavia yritysesittelyjä. 

OMAKIINTEISTÖ

Omakiinteistö – asunto-osakeyhtiön hallituksen ostopäätösten tukena!

Omakiinteistön sisällön painopisteet ovat kiinteistöalan problematiikassa, joka voidaan jakaa karkeasti kahtia: esillä ovat niin kiinteistötekniikkaan kuin asunto-osakeyhtiön hallintoonkin liittyvät aiheet. Lehti huomioi, että taloyhtiöiden hallitustyöhön osallistuu runsaasti maallikkoja – vaikeistakin asioista kirjoitetaan kansantajuisesti uppoamatta itsetarkoitukselliseen insinöörijargoniin.

Omakiinteistö julkaistaan alueellisina painoksina karkeasti maakuntajakoa mukaillen. Lehti jaetaan osoitteellisena isännöitsijöille ja asunto-osakeyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille.

RATIKALLA Stop by stop

Ratikalla stop by stop -lehdessä käsittelemme totta kai raitiotietä, mutta myös Tampereen kaupunkikehitystä ja kotikaupunkimme tuttuja ja tuntemattomia kohokohtia.

 

 
Ruoka & Kulttuuri -lehti

RUOKA & KULTTUURI

Ruoka & Kulttuuri -lehti on Tampereen talousalueella jaettava julkaisu, joka nimensä mukaisesti keskittyy kulinarismiin, taiteeseen, teatteriin, kirjallisuuteen ja musiikkiin.

YritysForum logo
Ruoka & Kulttuuri logo

All Rights Reserved © 2023 Media Potentia Oy

Media Potentia Oy

Kuninkaankatu 24 A
33210 Tampere
toimisto(at)mediapotentia.fi 
Toimisto: 0400 772 229

Toimitusjohtaja: Petri Kaukonen
p. 0400 770 203 | petri(at)mediapotentia.fi