MEDIA POTENTIA OY

REKRYTOINTI

Media Potentia Oy etsii myynnin osaajia ja median asiantuntijoita

Media Potentia Oy on tamperelainen kustantaja, joka on 13-vuotisen toimintansa aikana kehittänyt lukuisia mediatuotteita niin perinteisen printin kuin digitaalisen julkaisutoiminnan alueille. Työllistämme noin 30 henkilöä myynnistä toimitukseen ja graafisesta tuotannosta toimistotöihin.
Nyt myyntiryhmämme etsii vahvistusta sinusta myynnin ammattilainen, vasta-alkaja tai seniori, myyntityöstä kiinnostunut tai vakaasti asiantuntijamyyjäksi haluava. Huomioithan, että jo pelkkä takuupalkkamme ylittää te-sopimuksen palkkatason. Palkkaa voit kasvattaa provisioiden kautta.
Sijaitsemme Tampereen ydinkeskustassa. Meille on helppo tulla!

Media Potentia Oy etsii myynnin osaajia ja median asiantuntijoita

Media Potentia Oy on tamperelainen kustantaja, joka on 15-vuotisen toimintansa aikana kehittänyt lukuisia mediatuotteita niin perinteisen printin kuin digitaalisen julkaisutoiminnan alueille. Työllistämme noin 30 henkilöä myynnistä toimitukseen ja graafisesta tuotannosta toimistotöihin.

Nyt myyntiryhmämme etsii vahvistusta sinusta myynnin ammattilainen, vasta-alkaja tai seniori, myyntityöstä kiinnostunut tai vakaasti asiantuntijamyyjäksi haluava. Tehtävänäsi on julkaisujemme mediatilan myynti yrityksille. Työ sopii myös osa-aikaisesti opiskelijalle tai eläkeläiselle!

Huomioithan, että tarjoamme työehtosopimuksen ylittävän pohjapalkan! Palkkaa voit kasvattaa provisioiden kautta. Sijaitsemme aivan Tampereen ydinkeskustassa, meille on helppo tulla!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen petri(at)mediapotentia.fi tai täytä sähköinen lomake ja olemme yhteydessä sinuun!

Lisätiedot ja tiedustelut: p. 0400 770 203
Varaa aikasi työhaastatteluun!

All Rights Reserved © 2023 Media Potentia Oy

Media Potentia Oy

Kuninkaankatu 24 A
33210 Tampere
toimisto(at)mediapotentia.fi 
Toimisto: 0400 772 229

Toimitusjohtaja: Petri Kaukonen
p. 0400 770 203 | petri(at)mediapotentia.fi